Čmelík už po operácii, vráti sa až na jeseň

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 14:38 • 2 min
Čmelík už po operácii, vráti sa až na jeseň

SION - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov v službách švajčiarskeho FC Sion Lukáš Čmelík podstúpil operáciu bedrového kĺbu.

slovakia

left justify in out

Zákrok vykonali na klinike v Ženeve, informovala oficiálna hráčova prezentácia na facebooku. Dĺžku rekonvalescencie pôvodne odhadli na štyri až šesť mesiacov. Dvadsaťročný krídelník (nar. 13. apríla 1996) si koncom februára obnovil zranenie slabín, pôvodne sa zdalo, že nútene vynechá iba dva či tri týždne. Pod skalpel mal ísť už začiatkom apríla, pre administratívne prieťahy sa termín napokon posunul.

"Mám problém s puzdrom bedrového kĺbu v mieste, kde sa spája stehenná kosť. Mám tam výrastok, ktorý mi spôsobuje problémy pri šprintoch, aj pri streľbe. Keďže by sa mi to celé mohlo ešte zhoršiť, nie je iná možnosť ako operácia. Uvidíme, ako sa to bude vyvíjať, ale skôr ako v neskoršej fáze jesene sa do plného tréningu pravdepodobne nezapojím. Prakticky sa budem musieť znova učiť chodiť. Čaká ma mimoriadne náročné obdobie, ale verím, že to zvládnem a vrátim sa ešte silnejší," povedal koncom apríla pre denník Šport kmeňový hráč MŠK Žilina, ktorý v Sione hosťuje do leta 2017 s následnou opciou na trvalý prestup.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies