CL: Slovan pred derby s velkou kampaňou, Galis sa teší na atmosféru

NETKY.SK • 13 Marec 2014, 12:23 • 2 min
CL: Slovan pred derby s velkou kampaňou, Galis sa teší na atmosféru

BRATISLAVA - V nedeľu 16. marca sa na bratislavských Pasienkoch v rámci 22. kola futbalovej Corgoň ligy 2013/2014 bude hrať 126. slávne ligové derby Slovan Bratislava - Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

Vedenie úradujúceho majstra na štvrtkovej predzápasovej tlačovej konferencii informovalo o bohatom sprievodnom programe, bezpečnostných opatreniach a v neposlednom rade o športovej ambícii do derby, v ktorom chcú "belasí" potvrdiť post ligového lídra a pridať ďalšie body v snahe obhájiť titul.
      

"Konečne precítime atmosféru, aká by mala byť na futbale. Pomaly už zabúdame, aká na derby bývala. Oba fanúšikovské tábory sa tešia na atmosféru a samozrejme na futbal. Verím, že oba kluby predvedú to, čo vedia. Sme favoritom, ale Trnava sem určite príde vyhrať. Očakávam, že fanúšikovia si prídu užiť futbal a nie pobiť sa. Veľmi sa teším," uviedol na úvod poradca s rozšírenými právomocami Dušan Galis, na ktorého slová nadviazal tréner Jozef Valovič: "Na Slovensku už derby zápasov nie je veľa. Chceme najmä doma vyhrávať čo najviac zápasov, aby divák vedel, že Slovan je opäť tu, aby fanúšikovia chodili v hojnom počte. Verím, že zápas bude kvalitný, a že naši chlapci pochopia, že musia podať taký výkon, aby sme získali tri body."
      

Slovan spustil pred derby veľkú reklamnú kampaň pre fanúšikov. Vedenie Bratislavčanov intenzívne komunikovalo s fanklubmi oboch klubov. Od 1. marca spustil klub bilboardovú kampaň v Bratislave a fanúšikovia mohli spozorovať 15 bilboardov na mnohých miestach hlavného mesta. Zároveň od 3. marca je v meste 35 citylightov, klub dal derby priestor v médiách - v TV, v rádiách aj v novinách.
      

Slovan tiež uvoľnil na derby proti Spartaku Trnava 1200 vstupeniek pre fanúšikov hostí. "Sme presvedčení, že čím viac fanúšikov oboch táborov príde na zápas, tým lepšiu atmosféru dokážu fanúšikovia vytvoriť. V prvom rade sa hrá futbal pre fanúšikov a o to nám všetkým musí ísť. Práve z tohto dôvodu náš klub vyhovie žiadosti Spartaka Trnava. Mohli by sme trvať na povinných 5% z celkovej kapacity štadióna, čo predstavuje zhruba 580 miest, avšak toto nie je v záujme samotného futbalu," uviedol na klubovom webe Slovana projektový manažér a koordinátor pre styk s fanúšikmi Stanislav Kramarič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies