Cicinho: Ranieri vyhral titul s Leicestrom so šťastím

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 08:59 • 2 min
Cicinho: Ranieri vyhral titul s Leicestrom so šťastím

RÍM - Bývalý obranca talianskeho futbalového klubu AS Rím Cicinho vyhlásil, že jeho niekdajší tréner Claudio Ranieri uspel na lavičke anglického Leicestru City s poriadnou dávkou šťastia.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, "líšky" v uplynulej sezóne šokovali futbalový svet, keď triumfovali v anglickej Premier League. "Ranieri bol šampiónom s klubom, na názov ktorého si už ani neviem spomenúť. Ako sa mu podarilo vyhrať anglickú ligu? Bolo to čisté šťastie. Nemá vlastný herný systém a nevie, ako koučovať. Keby ste mu dali do rúk tím plný skvelých hráčov, až tak dobre by mu to nešlo," narážal Cicinho na fakt, že Ranieri nevyhral žiadnu významnú trofej v FC Chelsea, Interi Miláno či AS Rím.

 

Šesťdesiatštyriročný Talian viedol Cicinha v poslednom menovanom klube v rokoch 2009 - 2011. Brazílčan tvrdí, že Ranieri príliš nemá v láske hráčov z tejto juhoamerickej krajiny. "Keď som bol v Ríme, robieval mi problémy. Nemá rád Brazílčanov," doplnil 36-ročný Cicinho pre portál televíznej stanice ESPN.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies