Cibulková si vychutnala voľno, poslala pusu ako dvere autobusu

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 19:46 • 2 min
Cibulková si vychutnala voľno, poslala pusu ako dvere autobusu

ACAPULCO - Dvadsaťštyriročná Bratislavčanka sa krátkou video-zdravicou prihlásila k Svetovému dňu tenisu.

slovakia

left justify in out

Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa v pondelok presúva z mexického Acapulca, kde minulý týždeň získala svoj štvrtý singlový titul na hlavnom profesionálnom okruhu, do kalifornského Indian Wells na významný turnaj WTA Premier Mandatory BNP Paribas Open.

 

"Vychutnávam si posledné chvíle voľna. Už dnes odlet. Posielam vám všetkým pusu ako dvere autobusu," so žmurknutím a priloženou fotografiou od bazéna uviedla 11. hráčka svetového rebríčka. 

 

Dvadsaťštyriročná Bratislavčanka Cibulková sa krátkou video-zdravicou prihlásila k Svetovému dňu tenisu, ktorý je práve 3. marca. Záznam ponúkla Medzinárodná tenisová federácia (ITF) v rámci svojho blogu pri spomenutej príležitosti. 

 

Zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka bude hrať na púštnom podujatí siedmy raz. Debutovala v sezóne 2008 a jej miestnym maximom zatiaľ je osemfinále edície 2011. Vlani prehrala v 3. kole s Češkou Klárou Zakopalovou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies