Chutné a rýchle, také sú jedlá pripravené z mletého mäsa

NETKY.SK • 24 Máj 2015, 17:00 • 2 min
Chutné a rýchle, také sú jedlá pripravené z mletého mäsa

BRATISLAVA - Mleté mäso je vďačná forma jedla, pokiaľ pri varení prihliadate aj na čas. Je totiž rýchlo hotové a vďaka svojej konzistencii sa lepšie spojí s koreninami, ktorými je ochutené.

slovakia

left justify in out

Výsledkom je potom skvelá chuť. Nehovoriac o tom, že jeho konzumácia je jednoduchšia nielen pre starších ľudí, ale aj pre deti.

 

Mleté mäso vyhláška definuje ako čerstvé mäso, ktoré je iba mechanicky spracované a obsahuje maximálne jedno percento soli.

 

Ak ste si doteraz mysleli, že mleté mäso je určené len na fašírky či nanajvýš plnenú papriku, presvedčíme vás, že ste sa mýlili. Jeho využitie v kuchyni je naozaj rôznorodé a jeho chuť výnimočná. Použiť ho môžete ako na pečenie, tak i na zapekanie. Stačí si len vybrať.

 

Tak čo, vyskúšate najbližšie pre zmenu niečo z mletého mäsa aj vy? Inšpirovať sa môžete receptami počas nasledujúceho týždňa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies