Chilavert sa zastal Casillasa, je vraj stále najlepší

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 19:15 • 2 min
Chilavert sa zastal Casillasa, je vraj stále najlepší

ASUNCIÓN - Ani mizerné výkony na majstrovstvách sveta v Brazílii v základnej skupine proti Holandsku (1:5) a Čile (0:2), ktoré posadili brankára a kapitána španielskej futbalovej reprezentácie Ikera Casillasa na lavičku, nevzali Josému Luisovi Chilavertovi chuť verejne vystúpiť na obranu gólmana Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

"Bol by som rád, ak by vedel, koľkí ľudia a bývalí profesionáli ako ja si ho vážia. Pre mňa je Iker stále s náskokom najlepším brankárom na svete. Tiež by som rád vyjadril podporu všetkým hráčom 'La Roja', ktorí napriek neúspechu v Brazílii futbalu toľko dali," napísal v otvorenom liste podľa realmadridnews.com bývalý excentrický brankár paraguajskej reprezentácie. Erbom jeho výstrednosti boli priame a pokutové kopy, z ktorých v 74 dueloch za národný tím skóroval 8-krát.

 

"Vždy som ťa, Iker, považoval za výnimočného gólmana. Tí, ktorí ťa kritizujú, nemajú potuchy o futbale ani o tom, čo všetko si dosiahol," adresoval Casillasovi tieto riadky v súčasnosti 48-ročný rodák z mesta Luque, ktorý svoju vlasť reprezentoval na MS 1998 aj 2002. Počas brazílskeho Mundialu pracoval pre RCN Radio Colombia. 

 

Tridsaťtriročný Casillas sa v uplynulej sezóne vytratil zo základnej zostavy Realu, miesto v nej mu patrilo len v Lige majstrov. V lige dostával od trénera Carla Ancelottiho prednosť Diego López.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies