Cheryl a Liam vymýšľali meno pre bábätko celý týždeň, za toto ich bude asi nenávidieť

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 09:55 • 2 min
Cheryl a Liam vymýšľali meno pre bábätko celý týždeň, za toto ich bude asi nenávidieť

LOS ANGELES - Hviezdny pár Cheryl a Liam Payne strávili vymýšľaním mena pre svoje prvorodené dieťa celý týždeň. Po intenzívnom sledovaní malého chlapčeka, prišli na toto.

slovakia

left justify in out

Bude sa volať Bear, teda v preklade Medveď. Priezvisko dostane po otcovi Payne. Medveď Payne... uvidíme, ako sa mu s tým bude žiť.

 

Informáciu včera večer prezradil pre The Sun zdroj blízky rodine: "Cheryl a Liam chceli svoje dieťa najskôr dobre spoznať, pred tým ako mu dali meno.“ Meno Bear pred narodením údajne v pláne nebolo, ale chlapček má zrejme podobné charakteristiky ako medvede.

 

"Liam a ja sme sa stali rodičmi neuveriteľne krásneho zdravého chlapca, ktorý vyzerá ako sen. Aj keď stále nemá meno, už kradne srdcia. Všetci sme šialene zamilovaní a nesmierne spokojní s malým prírastkom," napísala krátko po pôrode Cheryl (33), jedna z dievčenského zoskupenia Girls Aloud.

 

 

Bear Payne sa narodil v londýnskom Chelsea vo Westminsterskej nemocnici a Liam (23) stál po boku matky aj v tých najťažších chvíľach.

 

"Toto je okamih, na ktorý nikdy nezabudnem po zvyšok môjho života a je to to najkrajšie, čo som kedy zažil,“ napísal hrdý otecko na sociálnych sieťach. Dodal, že sa cíti požehnaný a ocenil svoju partnerku, ktorá mu vraj splnila sny.

 

Pár sa prvýkrát stretol v roku 2009.

 

 

#cannes ✌🏼

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies