Chelsea má 66 miliónov na Hamšíka a Reusa, píšu Briti

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 10:25 • 2 min
Chelsea má 66 miliónov na Hamšíka a Reusa, píšu Briti

LONDÝN - Britský denník Daily Star vyrukoval s informáciou, že na zozname letných potenciálnych posíl futbalového klubu FC Chelsea sú aj stredopoliari Marek Hamšík a Marco Reus.

slovakia

left justify in out

Úradujúci majstri Anglicka údajne v nasledujúcich týždňoch začnú pracovať na posilnení kádra pred ďalšou sezónou. Na slovensko-nemeckú dvojicu záložníkov talianskeho Neapola a nemeckého Dortmundu vyčlenili "The Blues" k dispozícii 66,4 milióna libier.


"José Mourinho je Reusov veľký fanúšik a 40-miliónová ponuka by mohla Nemcov obmäkčiť. Hamšíkova hodnota je okolo 26,4 milióna a Slovákov príchod by bol ďalšou alternatívou do stredu poľa," uviedol spomenutý zdroj.


Dvadsaťsedemročný slovenský reprezentant Hamšík má podľa serveru Transfermarkt s Neapolom kontrakt do 30. júna 2018 a opakovane sa vyjadril, že z klubu spod Vezuvu, kde pôsobí od júna 2007, nehodlá odísť. O dva roky mladší Reus je v Borussii zmluvne viazaný do 30. júna 2019. Dortmund však bude chýbať v pohárovej Európe 2015/2016.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies