Charles Manson je po pobyte v nemocnici znova vo väzení

NETKY.SK • 8 Január 2017, 10:21 • 2 min
Charles Manson je po pobyte v nemocnici znova vo väzení

BRATISLAVA - Amerického zločinca Charlesa Mansona previezli po pobyte v nemocnici späť do kalifornskej väznice Corcoran.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na hovorcu oddelenia kalifornskej správy väzníc Jeffreyho Callisona, podľa ktorého je Manson v štátnej väznici Corcoran. Callison dodal, že jeho úrad nikdy nevyhlásil, že by Manson niekedy väznicu opustil. Úrady odmietali komentovať aj tento týždeň medializované správy o Mansonovom prevoze do nemocnice v neďalekom Bakersfielde, a to s odvolaním sa na právo na súkromie. Podľa portálu TMZ boli dôvodom hospitalizácie 82-ročného Mansona bližšie nešpecifikované problémy tráviaceho traktu.


Charles Manson, vlastným menom Charles Milles Maddox, sa preslávil ako vodca skupiny fanatikov, ktorých nazýval rodinou. V roku 1969 zavraždili celkovo deväť ľudí vrátane herečky a manželky režiséra Romana Polańského Sharon Tate, ktorá bola v ôsmom mesiaci tehotenstva. Mansona v roku 1971 odsúdili na smrť, no neskôr mu trest zmenili na deväťnásobné doživotné odňatie slobody. Odvtedy mu už dvanásťkrát zamietli žiadosť o predčasné prepustenie, ďalšiu príležitosť bude mať až v roku 2027.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies