Chael Sonnen je späť, podpísal Bellatoru FC

NETKY.SK • 20 September 2016, 15:56 • 2 min
Chael Sonnen je späť, podpísal Bellatoru FC

LOS ANGELES - Sonnen sa vzdal dôchodku a vracia sa späť do octagonu. Po UFC ho teraz uvidíme v konkurenčnom Bellatore FC. Sonnen je 39 ročný zápasník s viac ako 40 profi zápasmi. Naposledy zápasil proti Rashadovi Evensovi v roku 2013, kedy prehral v prvom kole na TKO. Nedávno mu uplynul dvojročný dištanc, ktorý dostal od Nevadskej Atletickej Komisie za dopingový prešľap v roku 2014.

slovakia

left justify in out

Sonnen sa nechce sústrediť iba na jednu váhu povedal  prezidentovi Bellatoru Scottovi Cokerovi, má v pláne súťažiť vo viacerých váhach. A to vo welterovej váhe kde by chcel zápasiť proti bývalému kolegovi z UFC Rorymu MaCdonaldovi. Potom by si chcel zmerať sily s Titom Ortizom a Wanderleiom Silvom, ktorí zápasia vo váhe do 205 libier a podľa jeho slov by nemal problém zápasiť ani v ťažkej váhe s Fedorom Emelianenkom. Sonnen má za sebou už aj prvé testy u USADA od dištancu.

 

Sonnenova rodina prežila v auguste tragédiu, keď sa im predčasne narodila dcérka, ktorá po pôrode zomrela.

 

Sonnen bol pár dní v smútku no potom sa vrhol do roboty, asi aj preto aby čo najskôr zabudol na túto tragédiu. Jeho najsiľnejšiou stránkou je vytváranie okolo seba rozruch prostredníctvom sociálnych sietí a médií. Tak hneď aj začal s prvými príspevkami o svojom tréningu. Pred McGregorom bol Sonnen jedným najväčším "slovným" bojovníkom tak aj teraz určite  použije túto svoju stratégiu a pritiahne nejedného fanúšika k Bellatoru FC.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies