Cestári upozorňujú na silné sneženie na severnom a strednom Slovensku

NETKY.SK • 16 Február 2018, 14:31 • 2 min
Cestári upozorňujú na silné sneženie na severnom a strednom Slovensku

BRATISLAVA - Všetky úseky sledovaných ciest, rýchlostných komunikácií a diaľnic na Slovensku sú zjazdné. Vodiči by si však mali dávať pozor na obmedzenú dohľadnosť na 100 metrov pre silné sneženie v okolí horných Kysúc, Zvolena, Detvy, Žarnovice, Banskej Bystrice a Prešova. Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na webe zjazdnost.sk.

slovakia

left justify in out

Na horskom priechode Vrchslatina sú potrebné snehové reťaze pre vozidlá nad desať metrov celkovej dĺžky. Horský priechod Šútovce je uzavretý pre vozidlá dlhšie ako desať metrov. Na cestách v lokalite Záborské a na horskom priechode Besník sa v dôsledku silného a nárazového vetra tvoria snehové jazyky.

 

Na ceste II/584 Srdiečko - Bystrá sú potrebné snehové reťaze pre všetku dopravu. Cesty II/549 Úhorná - Krásnohorské Podhradie a III/3227 Hrabušická Píla - Stratená sú uzavreté pre všetku dopravu, cesty sú tu v zimnom období neudržiavané.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies