Český brankár Kovář sa nechystá chodiť kanálmi

NETKY.SK • 13 Február 2014, 08:39 • 2 min
Český brankár Kovář sa nechystá chodiť kanálmi

SOČI - Českému hokejovému brankárovi Jakubovi Kovářovi nevyšla olympijská premiéra v Soči, ale kanálmi po stredajšom zápase so Švédskom (2:4) nebude chodiť. Dvadsaťpäťročná opora Jekaterinburgu inkasovala v stredu v Boľšoj aréne z desiatich striel na jeho bránku tri góly a v čase 20:51 min prepustila miesto Alexandrovi Salákovi.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Dostal som veľkú šancu, ale nevyužil som ju. Necítil som sa zle. Potreboval som na začiatku chytiť trochu viac striel. Ale neprišli žiadne pekné, ktoré by sa dali dobre chytiť. Boli len tečované alebo spoza hráča, ktoré som nevidel. Nedostal som sa do zápasu. Nechcel som sa vzdávať, ale po treťom góle potrebovalo mužstvo nejaký impulz," opísal pocity po zápase v mixzóne Kovář. 

Český gólman však hlavu nevešia, zbabraný zápas sa pokúsi čo najrýchlejšie vymazať z hlavy. Inkasované góly od Švédov ho mrzia, ale podľa jeho slov život ide ďalej. "Niekedy aj takto vyzerá hokej a príde podobný zápas. Pre mňa prišiel v zlom čase. Nedostal som však žiaden škaredý gól, za ktorý by som sa musel hanbiť a chodiť po kanáloch. Nemám ale ani dôvod na radosť," doplnil Kovář. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies