Českí colníci našli v nemeckom Mercedese zbrojný arzenál

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 17:39 • 2 min
Českí colníci našli v nemeckom Mercedese zbrojný arzenál

PRAHA - Funkčný samopal, množstvo munície, zásobníky a ďalšie zbrane našli českí colníci začiatkom týždňa pri rutinnej kontrole vozidla typu Mercedes-Benz s nemeckým evidenčným číslom na cestnej komunikácii I/8 pri obci Velemín.

slovakia

left justify in out

 Informáciu priniesol dnes internetový server Novinky.cz s odvolaním sa na hovorcu krajskej colnej správy v Ústí nad Labem Jiřího Nejedlého.
     

Podľa jeho slov posádka vozidla tvrdila, že nič nevezie, avšak v batožinovom priestore našli colníci čiernu tašku a v nej spomínaný zbrojný arzenál. Popri samopale, strelive a zásobníkoch sa v taške nachádzali napríklad aj dva boxery, lovecký nôž a mačeta. Ďalšiu mačetu našli colníci v interiéri vozidla.
     

Oboch cudzincov vo veku 41 a 54 rokov, ako aj ich arzenál colníci odovzdali privolanej policajnej hliadke.
     

Ako informovala hovorkyňa polície v Litoměřiciach Pavla Kofrová, v kauze prebiehajú úkony trestného konania, už dnes chce polícia iniciovať uvalenie väzby na dvojicu, ktorá zatiaľ nebola obvinená.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies