Česká modelka spôsobila poplach na palube lietadla: Udrela letušku, museli núdzovo pristáť

NETKY.SK • 4 September 2015, 09:37 • 2 min
Česká modelka spôsobila poplach na palube lietadla: Udrela letušku, museli núdzovo pristáť

LAS VEGAS – Žaneta Hučíková (34) je česká modelka, ktorá sa dostala na titulné stránky online a printových denníkov. Nie však vďaka svojmu výzoru. Podľa českého denníku Reflex muselo kvôli nej núdzovo pristáť lietadlo a dokonca za asistencie stíhačiek.

slovakia

left justify in out

Modelka údajne prepašovala na palubu lietadla, ktoré letelo z Las Vegas do Frankfurtu, svoju mačku. Keď ju našla letuška, zobrala mačku na toaletu. Podľa cestujúcich začala modelka Hučíková robiť v lietadle obrovský cirkus. Hulákala na personál lietadla, kopala okolo seba a dokonca udrela jednu z letušiek.

 

 

 

„Vyzeralo to, akoby sa trochu zbláznila,“ povedal pre americkú televíziu CBS jeden z cestujúcich.

 

Posádke sa potom vyhrážala, že je členkou mafie a že lietadlo zničí, ak jej mačku nevrátia. Pilot lietadla sa preto rozhodol núdzovo pristáť na medzinárodnom letisku v Denveri. Lietadlo počas pristátia doprevádzali dve stíhačky. Kvôli českej modelke muselo 250 ľudí čakať 24 hodín na ďalší let do Európy.

 

Česká modelka je od piatka vo väzbe. Má však na krku aj ďalší problém, pretože polícia našla nezrovnalosti v jej vízach.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies