Česi si vydýchli, Jágr by mal hrať vo štvrťfinále

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 15:39 • 2 min
Česi si vydýchli, Jágr by mal hrať vo štvrťfinále

PRAHA - Hviezdny český hokejový veterán Jaromír Jágr, ktorý znova znepokojil svojím zdravotným stavom fanúšikov domáceho mužstva na MS v Prahe a Ostrave, by mal nastúpiť na štvrtkové štvrťfinále proti Fínsku.

slovakia

left justify in out

Počas utorňajšieho zápasu A-skupiny so Švajčiarmi už v polovici úvodnej tretiny zamieril do kabín O2 Areny v spoločnosti fyzioterapeuta Pavla Kolářa. Bolo to však iba z preventívnych dôvodov, keďže mal problémy so slabinami a priťahovačom bedrového kĺbu.

 

"Nechceli sme riskovať, aby nemohol nastúpiť na štvrťfinále. Venovali sme čas liečbe a regenerácii. S Fínmi to pôjde skúsiť. Je tam malý otázniček, či bude štartovať, ale skôr áno," uviedol pre iDnes.cz fyzioterapeut českého tímu Pavel Kolář. Jágrove problémy mohol spôsobiť mäkký ľad v O2 Arene, narazené mal tiež lýtko, čo mohla byť príčina jeho súčasných problémov. Český 43-ročný veterán neabsolvoval žiadnu špeciálnu liečbu. 

 

Jágr už v úvodnom dueli šampionátu proti Švédom inkasoval "sekeru" do malíčka, ale napokon pokračoval v turnaji. V doterajších siedmich stretnutiach dal štyri góly. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies