Cena Ripple konsoliduje: Príde očakávaný nárast?

NETKY.SK • 5 Október 2017, 13:56 • 2 min
Cena Ripple konsoliduje: Príde očakávaný nárast?

LONDÝN – Kryptomena XRP, ktorá je využívaná platobným systémom Ripple, vykazuje príznaky konsolidácie pred očakávaným nárastom jej hodnoty.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V čase písania tohto článku (05.10.2017 13:39) sa výmenný kurz pohyboval na úrovni 0,224 XRP/USD. Aktuálne tretia najväčšia kryptomena podľa trhovej kapitalizácie posilnila za posledných 24 hodín o 10,39 percenta (podľa CoinMarketCap).

 

img

 

Celkove sa o Ripple neobjavili žiadne dôležité správy, ako na hlavných kanáloch, tak ani na firemných fórach. Obchodovanie s XRP sa od minulého týždňa nijak výrazne nezvýšilo, avšak je možné, že investori budú vidieť svoju príležitosť v nadchádzajúcej konferencii, ktorú organizuje spoločnosť Ripple. Konferencia nazvaná Swell: Budúcnosť je tu, sa bude konať v Toronte od 16. do 18. októbra 2017.

 

img

 

Táto akcia je zameraná na spojenie svetových finančných lídrov do siete a diskusiu o trendoch a stratégiách. Konferencia Swell sa bude konať v rovnakom termíne ako každoročná banková a finančná konferencia spoločnosti Swift pod názvom Sibos. Tá sa bude konať rovnako v Toronte od 16. do 19. októbra a okrem iných na nej vystúpi aj tvorca svetovej počítačovej siete (www) Tim Berners-Lee.

Náš tip: Vyzerá to tak, že XRP sa v krátkej dobe dostane až na úroveň 0,23 až 0,24 USD. Prepad hodnoty pod úroveň 0,1984 USD by však tento trend mohol ukončiť. Zmena vývoja zo stúpajúceho na klesajúci by sa mohol potvrdiť v prípade, ak XRP klesne pod hranicu 0,188 USD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies