Monike Jankovskej už nasadili monitorovací náramok, dnes sa pravdepodobne dočká vytúženého domova

NETKY.SK • 8 Marec 2021, 13:07 • 2 min
Monike Jankovskej už nasadili monitorovací náramok, dnes sa pravdepodobne dočká vytúženého domova

TRENČÍN – Bývalú štátnu tajomníčku na ministerstve spravodlivosti Moniku Jankovskú navštívili na psychiatrickom oddelení probační a mediační úradníci, ktorí jej nasadili monitorovací náramok

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál tvnoviny.sk. O vyšetrovaní na slobode rozhodol včera večer trenčiansky súd. Ako však uviedol právny zástupca Moniky Jankovskej Peter Erdös, prokurátor voči tomuto uzneseniu súdu podal sťažnosť, ktorou sa bude o týždeň v pondelok zaoberať Krajský súd v Trnave.

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZOVANÉ Monika Jankovská pôjde na slobodu. Najprv sa však musí zotaviť na psychiatrii

 

Bývalá sudkyňa skončila na psychiatrii po tom, ako ju elitní policajti opätovne zatkli po jej prepustení Najvyšším súdom SR v kauze Búrka. V putách skončila pre podozrenia z vydierania a ovplyvňovania svedka Michala Vidu v prípade Fatima.

 

Ako píše portál, Jankovská by sa mala okolo 13:00 hodiny stretnúť so svojim právnym zástupcom pred nemocnicou, kde bola hospitalizovaná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies