Čech Tlustý z Caroliny na šampionáte hrať nebude, Jágr má miesto

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 12:47 • 2 min
Čech Tlustý z Caroliny na šampionáte hrať nebude, Jágr má miesto

PRAHA - Český hokejový útočník Jiří Tlustý napokon nebude hrať na majstrovstvách sveta v Bielorusku. Legionár Caroliny Hurricanes z NHL neprešiel podľa českých médií výstupnou lekárkou prehliadkou.

slovakia

left justify in out

Naopak, pozvánku do českého národného tímu počas prípravy dostali obranca Jakub Krejčík a útočník Jan Buchtele z pražskej Sparty, ktorá vypadla v semifinále extraligy s brnenskou Kometou. Reprezentačný tréner Vladimír Růžička bude ešte v kontakte aj s ďalším sparťanom Tomášom Rolinkom, ktorý bol kapitánom zlatého tímu na šampionáte v Nemecku pred štyrmi rokmi.

 

Podľa portálu idnes.cz Růžička napokon nepozve zo Sparty útočníka Petra Tona, ktorý bol najproduktívnejším hráčom a najlepším strelcom základnej časti českej extraligy. Lenže namiesto 40-ročného veterána počíta reprezentačný kouč s útočníkom New Jersey Devils Jaromírom Jágrom, ktorému v NHL rovnako skončili povinnosti. Zo zámoria prisľúbil účasť zatiaľ len Jiří Hudler z Calgary Flames.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies