Cavendish ťažko znáša prehry: Sagan mal len obyčajné šťastie

NETKY.SK • 31 Január 2017, 10:34 • 2 min
Cavendish ťažko znáša prehry: Sagan mal len obyčajné šťastie

LONDÝN – Prehra s Petrom Saganom na MS v katarskej Dohe stále ťaží britského cyklistu Marka Cavendisha.

slovakia

left justify in out

Cavendish v rozhovore pre portál cyclingtips.com prehovoril o jeho súperení s Petrom Saganom na minuloročných MS v cyklistike. Podľa tohoto rozhovoru tento Brit veľmi ťažko znáša prehry.

 

Peter Sagan v Dohe fantastickým spôsobom vyhral na posledných metroch, keď sa mu podarilo prešpurtovať úplne všetkých vrátane Cavendisha.

 

“Doteraz som nevidel záznam, ale jednoducho som mal smolu. Raz máte šťastie, raz smolu. Mnohí si myslia, že Sagan urobil správne rozhodnutie, lenže v mojich očiach mal len obyčajné šťastie. Stane sa to raz v tisícke prípadov, teraz to vyšlo jemu,” povedal pre web Cavendish.

 

Aj napriek tomu, že prehru so Saganom stále nestrávil, nášho cyklistu predsa len ocenil: "Okolnosti, ktoré vo finále zavážili, boli tie podstatné. Hoci, nemožno ich predvídať. Sagan si to neprizná, pretože je to proste on. Ide však o jedného z najlepších cyklistov, akí kedy žili. Je dobré, že práve on je svetovým šampiónom. Má ho ten, ktorý si ho zaslúži.“

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies