Carly Rae Jepsen nahráva nové piesne

NETKY.SK • 14 Január 2015, 09:36 • 2 min
Carly Rae Jepsen nahráva nové piesne

OTTAWA - Kanadská speváčka Carly Rae Jepsen začala nahrávať nové skladby.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná interpretka o tom informovala prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila viacero fotografií zo štúdia. „Dnes som spolu s Devom Hynesom a Arielom Rechtshaidom nahrala jednu z mojich najobľúbenejších piesní,“ napísala k spoločným záberom s hudobníkmi a producentmi.

 

Dev Hynes, známy aj ako Lightspeed Champion alebo Blood Orange, má už za sebou napríklad spoluprácu so speváčkami ako Kylie Minogue, Diana Vickers či Sky Ferreira. Rechtshaid zase v minulosti pracoval s Madonnou, Charli XCX, Beyoncé alebo Calvinom Harrisom. 

 

Carly Rae Jepsen skončila v roku 2007 na treťom mieste v šou Canadian Idol a o rok neskôr vydala debutový album Tug Of War, s ktorým však nezaznamenala výraznejší úspech. Slávu jej však priniesla skladba Call Me Maybe, s ktorou dobyla britský aj americký singlový rebríček. Pieseň pochádza z EP Curiosity (2012) a nachádza sa aj na jej druhej štúdiovke Kiss (2012). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies