Carla Juri si zahrá v pokračovaní filmu Blade Runner

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 14:14 • 2 min
Carla Juri si zahrá v pokračovaní filmu Blade Runner

BRATISLAVA - Švajčiarska herečka Carla Juri sa predstaví v pokračovaní sci-fi trileru Blade Runner (1982).

slovakia

left justify in out

Zatiaľ však nie je známe, akú postavu vo filme stvárni. Snímka režiséra Denisa Villeneuvea by sa mala do slovenských kín dostať 11. januára 2018 a 31-ročná Carla Juri si v nej zahrá po boku Harrisona Forda či Ryana Goslinga. Autormi scenára sú Hampton Fancher, ktorý sa podieľal aj na tvorbe pôvodného filmu, a Michael Green, ktorý pracuje na pokračovaní snímky Prometheus (2012).


Očakávané pokračovanie filmu Blade Runner, ktoré zatiaľ nemá oficiálne pomenovanie, bude nadväzovať na pôvodnú snímku z roku 1982. Nakrúcanie sa má začať v júli. V novinke si opäť zahrá Harrison Ford, ktorý stvárni Ricka Deckarda. "Harrison bude súčasťou tohto filmu, ale v skutočnosti to bude o jeho hľadaní. Predstaví sa teda najmä v závere," prezradil producent novej snímky Ridley Scott, ktorý pôvodný film režíroval.


Film Blade Runner mal americkú premiéru 25. júna 1982 a priniesol príbeh spomínaného Ricka Deckarda, ktorého úlohou je nájsť a odstrániť replikantov. Okrem 73-ročného Forda si v snímke zahrali aj Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos, M. Emmet Walsh, Daryl Hannah či William Sanderson. Titul získal dve nominácie na Oscara a jednu na Zlatý glóbus.


Carla Juri je známa z filmov Vlhké miesta (2013), Finsterworld (2013) či nemeckého seriálu Kriminalista (2006). Ako herečka debutovala v krátkometrážnom filme Midday Room (2006) a naposledy sa predstavila v snímke Morris from America (2016).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies