Cameron Diaz sa vydala

NETKY.SK • 6 Január 2015, 16:01 • 2 min
Cameron Diaz sa vydala

LOS ANGELES - Americká hollywoodska hviezda Cameron Diaz (42) a rockový muzikant Benji Madden (35) sa zosobášili, pričom pre oboch je to prvé manželstvo. Napísala to dnes agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Hviezdny pár si povedal svoje áno "v pondelok večer počas intímneho obradu v ich sídle v Los Angeles", hovorca manželov to uviedol pre portál amerického spoločenského magazínu People.
      

Medzi svadobnými hosťami mali byť aj herecké kolegyne nevesty Reese Witherspoon (38) a Gwyneth Paltrow (42).
      

Diazová a gitarista Madden, spoluzakladateľ kapely Good Charlotte, tvorili pár od vlaňajška, pričom sa zasnúbili krátko pred Vianocami.
      

"Nemôžeme byť šťastnejší, začať našu novú cestu spolu s našou najužšou rodinou a priateľmi," napísal People, ktorý citoval bezprostredné vyjadrenie novomanželov. Pre oboch ide o prvé manželstvo, dodala DPA.
      

Americká herečka Cameron Diaz mala v minulosti niekoľkoročné vzťahy s hercami Mattom Dillonom (50) a Jaredom Letom (43), jej známosť s popovým spevákom Justinom Timberlakeom (33) stroskotala v roku 2007. Američan Madden chodil v roku 2008 niekoľko mesiacov s dedičkou hotelového impéria Paris Hilton (33).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies