Brazílska legenda Pelé je v nemocnici

NETKY.SK • 1 September 2021, 10:34 • 2 min
Brazílska legenda Pelé je v nemocnici

Bývalá brazílska futbalová hviezda poprela pochybnosti o jeho zlom zdravotnom stave. Napriek pobytu v nemocnici sa cíti dobre.

slovakia

left justify in out

V nemocnici iba klasické vyšetrenia

Futbalová legenda Pelé sa vyjadril, že v nemocnici podstúpi iba svoje klasické vyšetrenia. Taktiež sa vyjadril, že je vo veľmi dobrom zdravotnom stave. 

 

"Ľudia, neomdlel som a som vo veľmi dobrom stave. Išiel som do nemocnice iba kvôli svojim obyčajným vyšetreniam." Napísal Pelé na sociálnej sieti Twitter.

 

Nedávno sa vyjadril Pelého syn, že jeho otec je velmi sklamaný zo svojho zdravotného stavu a nedokáze už chodiť bez pomoci. Túto správu legenda rýchlo zmietla zo stola.

 

"Som v pohode. Snažím sa akceptovať svoj zdravotný stav v najlepšej možnej forme. Mám dobré dni a mám aj zlé dni. To je normálne pre ľudí v mojom veku. Nebojím sa, som odhodlaný a sebavedomý v tom, čo robím."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies