Calvin Harris tento týždeň ešte nebude koncertovať

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 12:30 • 2 min
Calvin Harris tento týždeň ešte nebude koncertovať

LAS VEGAS - Škótsky dídžej a producent Calvin Harris, ktorý mal v piatok 20. mája autonehodu, tento týždeň ešte nebude koncertovať. Jeho zástupcovia vo štvrtok prostredníctvom sociálnej siete Facebook oznámili, že pre zotavovanie sa zo zranení, ktoré počas incidentu utrpel, musel odvolať ďalšie dve vystúpenia. Jeho dnešný koncert v lasvegaskom klube Omnia organizátori úplne zrušili, deň predtým ho zas v klube Hakkasan vystriedal Steve Aoki.

slovakia

left justify in out

Ku spomínanej autonehode došlo v Los Angeles počas cesty na letisko, keď do interpretovho auta narazila 16-ročná vodička. Tridsaťdvaročného rodáka z mesta Dumfries, ktorý utrpel malé poranenia na tvári, previezli do nemocnice a neskôr ho prepustili.

 

Calvin Harris, vlastným menom Adam Richard Wiles, vydal prvý album I Created Disco v roku 2007. Nasledovali nahrávky Ready For The Weekend (2009), 18 Months (2012) a Motion (2014). Na konte má single ako I'm Not Alone, You Used To Hold Me, Bounce (feat. Kelis), Feel So Close, Let's Go (feat. Ne-Yo), We'll Be Coming Back (feat. Example), Sweet Nothing (feat. Florence Welch), Summer, Outside (feat. Ellie Goulding) či Pray To God (feat. Haim). Harris zložil a produkoval piesne pre speváčky Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Cheryl Cole či Rihannu. Magazín Forbes ho v rokoch 2013 až 2015 označil za najlepšie plateného dídžeja. Rovnaký magazín ho vlani zaradil do zoznamu najlepšie platených celebrít a spolu so speváčkou Taylor Swift ovládol rebríček najlepšie platených celebritných párov. Stal sa tiež Mužom roka 2015 podľa magazínu Glamour.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies