Kryptosvet skrýva veľký potenciál. Caged Beasts vs Dogecoin a ApeCoin.

NETKY.SK • 30 Jún 2023, 07:50 • 2 min
Kryptosvet skrýva veľký potenciál. Caged Beasts vs Dogecoin a ApeCoin.

Kryptosvet v sebe skrýva veľký potenciál od pasívneho príjmu až po jedinečné vizuálne prvky. Caged Beasts, ApeCoin a Dogecoin zaujali investorov týmito funkciami.

slovakia

left justify in out

Battle of the Beasts: Caged Beasts Referral vs Dogecoin a ApeCoin Staking

 

Kryptomeny spôsobili nielen revolúciu vo finančnom prostredí, ale otvorili aj dvere pre umelecké vyjadrenie v digitálnej sfére. Od populárnych NFT po meme mince, vizuálna stránka kryptomien prilákala rôznorodé publikum, ktoré hľadá finančné príležitosti a umelecké ocenenie. Apecoin (APE) a nový meme coin Caged Beasts (BEASTS) zaujali investorov svojim jedinečným vizuálom a možnosťami pasívneho príjmu.

img


ApeCoin: Odmeny za vysoké stávky
ApeCoin vstúpil na trh až v roku 2022, ale získal značnú popularitu vďaka spojeniu s neslávne známym Bored Ape Yacht Club (BAYC). ApeCoin založený na inteligentnom reťazci Binance ponúka rýchlejšie transakcie a nižšie poplatky, čo z neho robí atraktívnu voľbu pre investorov. Držitelia ApeCoinov majú tiež exkluzívny prístup k digitálnym a fyzickým udalostiam, Web3 službám a hrám v ekosystéme APE a majú možnosť zúčastniť sa rozhodovacieho procesu prostredníctvom ApeCoin DAO.
Jednou z výnimočných funkcií ApeCoinu je jeho stávkový mechanizmus, ktorý bol spustený v decembri. Počas prvých dvoch mesiacov prinieslo stávkovanie výnosy 90 % ročne a odmeny sa teraz ustálili okolo 40 %. To umožňuje držiteľom tokenov pasívne získavať odmeny držaním tokenov APE, čo z neho robí obľúbenú voľbu medzi nadšencami kryptomien, ktorí hľadajú možnosti pasívneho príjmu.

img



Dogecoin: Meme, ktorý vzal krypto búrkou
Ako vôbec prvý meme coin priniesol Dogecoin revolúciu na krypto trhu. Na základe neslávne známeho meme Doge, ktorý obsahuje psa Shiba Inu spárovaného s vtipnými a sarkastickými komentármi, si Dogecoin získal srdcia milovníkov meme a internetových nadšencov. Vizuálna identita Dogecoinu zohrala kľúčovú úlohu pri zhromažďovaní kultu, ktorý zostal verný svojej podpore a bol svedkom jeho pozoruhodnej cesty.
Dogecoin zostal verný svojim memetickým koreňom, ale má aj niekoľko pôsobivých funkcií vrátane nízkych transakčných nákladov a vysokej rýchlosti. Napriek svojej volatilite, nízkej využiteľnosti a obmedzeným možnostiam generovania pasívneho príjmu si Dogecoin zaistil popredné miesto medzi top coinmi na trhu.


Caged Beasts: Jedinečná vizuálna identita a potenciál pasívneho príjmu
Vďaka sci-fi inšpirácii prináša Caged Beasts na trh kreatívnu alternatívnu estetiku k meme minciam. Identita projektu sa točí okolo králika 4001, ktorý vytvára zvieratá v klietke, aby prevzal kontrolu od ľudí a centralizoval financie. V každej fáze predpredaja sa vytvorí nová šelma, ktorá ešte viac zapojí komunitu a zvýši hodnotu tokenu. Keďže projekt získava finančné prostriedky, komunita bude môcť vidieť, ako každé stvorenie vyrastie z bábätka do dospelého zvieraťa.

Caged Beasts podporuje rast komunity a používatelia budú môcť zarábať pasívne a zároveň pomáhať rozširovať komunitu. Každý používateľ si môže vytvoriť svoj vlastný odporúčací kód a keď pozve nového investora na nákup pomocou tohto kódu, vlastník odporúčacieho kódu dostane 20 % z tohto vkladu. Nový investor získa pri ich kúpe aj 20% BEASTOV navyše. To prinesie obrovskú komunitu a každá investícia pomôže ostatným, čo bude viesť k neobmedzenému rastu a hodnote. Predpredaj sa začne čoskoro a aby sa používatelia dostali včas a nezmeškali žiadnu akciu, môžu svoje e-maily zaregistrovať na webovej stránke Caged Beasts.
ApeCoin aj Caged Beasts ponúkajú vizuálne zážitky v zajatí v krypto priestore a zároveň dávajú investorom šancu zarobiť si pasívny príjem. Zatiaľ čo ApeCoin ponúka vysoké stávkové odmeny, inovatívna schéma odporúčaní Caged Beasts pomáha používateľom zarábať pasívny príjem a zároveň pomáha projektu podporovať silnú komunitu. Caged Beasts sa oslobodzuje od konvenčných noriem v krypto priestore vďaka svojej osobitej sci-fi estetike a komunitnému prístupu. Nezabudnite zaregistrovať svoj e-mail, aby ste boli informovaní o predpredaji!

 

Pre viac info o Caged Beasts klikaj:

Web: https://cagedbeasts.com 

Twitter: https://twitter.com/CAGED_BEASTS 

Telegram: https://t.me/CAGEDBEASTS

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies