Čögley v hľadáčiku Spartaka Trnava

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 08:51 • 2 min
Čögley v hľadáčiku Spartaka Trnava

TRNAVA - Futbalový Spartak Trnava sa pred začiatkom novej sezóny najvyššej slovenskej súťaže zaujíma o obrancu Petra Čögleya.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný pravý bek síce odštartoval uplynulú sezónu v rodnom Trenčíne, ale po neúspešných rokovaniach o novej zmluve ho v septembri vyradili z kádra. Počas zimného prestupového obdobia odišiel do Česka, kde si obliekal dres prvoligového klubu Bohemians 1905. Pražskému klubu sa upísal do konca ročníka a pomohol mu k záchrane medzi elitou. "Áno, môžem potvrdiť, že som v kontakte s Trnavou, zatiaľ som však nič nepodpísal. Všetko ohľadom najbližšej futbalovej budúcnosti je v rukách môjho agenta," povedal Čögley pre utorkové vydanie denníka Šport. Do Trnavy by v prípade dohody mieril ako voľný hráč.

 

Vedenie Spartaka sa podľa Športu zaujíma aj o dvojicu Slovákov, ktorí sú s národným tímom na prípravnom kempe pred blížiacimi sa majstrovstvami Európy - defenzívneho stredopoliara Jablonca Jána Greguša a útočníka holandského Tilburgu Adama Nemca. Trnava vstúpi do novej sezóny účasťou v 1. predkole Európskej ligy, žreb je na programe 20. júna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies