Bývalý legendárny brankár Kahn podnikne právne kroky, neberie 50-tisíc za výstup

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 11:49 • 2 min
Bývalý legendárny brankár Kahn podnikne právne kroky, neberie 50-tisíc za výstup

BERLÍN - Bývalý nemecký futbalový reprezentant Oliver Kahn sa ohradil proti tvrdeniam špecializovaného magazínu Kreiss, podľa ktorého mu verejnoprávna televízia Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF) ako expertovi platí ročne až sedemmiestnu sumu.

slovakia

left justify in out

"Na základe toho berie za jeden výstup do 50 000 eur z peňazí daňových poplatníkov," píše online verzia kreiss.de.

Štyridsaťsedemročný niekdajší svetový brankár, ktorý pre ZDF v súčasnosti analyzuje dianie na ME vo Francúzsku, sa bráni: "Ide o klamlivú správu. Kress.de šíri dezinformácie, ktoré zámerne vyvolávajú závisť a nenávisť vo verejnosti a kazia divákom radosť. Aj ostatným redaktorom, ktorí ďalej nezodpovedne podávajú tieto informácie, by som chcel pripomenúť ich novinársku zodpovednosť. Pred kamerami sa usilujem o objektivitu a rovnako ju očakávam od kolegov! Podniknem právne kroky," vysvetlil prostredníctvom svojho oficiálneho facebookového profilu Oliver Kahn.

Niekdajší 86-násobný reprezentant je majstrom Európy 1996 a vicemajstrom sveta 2002. S mníchovským Bayernom získal osem bundesligových titulov a ovládol Ligu majstrov 2000/2001.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies