Bývalá lekárka Chelsea žaluje klub aj Mourinha

NETKY.SK • 2 November 2015, 18:28 • 2 min
Bývalá lekárka Chelsea žaluje klub aj Mourinha

LONDÝN - Bývalá lekárka futbalistov Chelsea Londýn Eva Carneirová podala žalobu na anglický klub, ale aj na samotného trénera Joseho Mourinha, ktorý sa zaslúžil o jej prepustenie. Britským médiám to prezradil zdroj blízky prípadu.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Gibraltaru pracovala v Chelsea od roku 2009, ale z klubu odišla po konflikte s Mourinhom. S vedením "The Blues" sa nedohodla na odstupnom. Klub má teraz 28 dní na odvolanie.

 

Portugalský tréner sa dostal do konfliktu s Carneirovou hneď v úvodnom zápase Premier League proti Swansea City, keď lekárka bez jeho povolenia vbehla na ihrisko ošetriť Edena Hazarda. Belgičan potom musel ísť podľa pravidiel za postrannú čiaru a hráči Chelsea čelili útoku súpera s deviatimi hráčmi, pretože už hrali bez vylúčeného brankára Thibauta Courtoisa. Mourinho to nazval naivným a neuváženým krokom a vyhodil lekárku z prvého tímu. Neskôr Carneirovú prepustil aj klub zo západnej časti Londýna.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies