Bykova výsledok s Dánmi uspokojil, obrancovia sklamali

NETKY.SK • 6 Máj 2011, 12:58 • 2 min
Bykova výsledok s Dánmi uspokojil, obrancovia sklamali

Bykova výsledok s Dánmi uspokojil, obrancovia sklamali - Hokej Tréner ruskej zbornej Vjačeslav Bykov po zápase s hokejistami Dánska na MS v Bratislave a Košiciach skonštatoval, že severania sa spoliehali na kontry a z času na čas sa im to aj darilo. Inak

slovakia

left justify in out

img

Tréner ruskej zbornej Vjačeslav Bykov po zápase s hokejistami Dánska na MS v Bratislave a Košiciach skonštatoval, že severania sa spoliehali na kontry a z času na čas sa im to aj darilo.
      "Inak s výsledkom som spokojný," uviedol pre Sport-Express Bykov.
      O zranení brankára Jevgenija Nabokova povedal len toľko, že išlo o dolnú časť tela a nepotvrdil, že by to boli natiahnuté slabiny, ktoré si vyžadujú liečenie aspoň dva týždne. Na otázku, že znova dostal tri góly, Bykov zareagoval: "Na góloch on žiadnu vinu nenesie." Naopak nespokojnosť vyslovil s hrou obrancov. "V obrane sme nehrali na požadovanej úrovni. Nie tak, ako v predchádzajúcom zápase. "Rozoberáme si to, objasňujeme, ale zatiaľ nie sme spokojní ako mužstvo pracuje v obrane." Či ale na súpisku dopíšu Košečkina, sa ešte poradia s Treťjakom, vylúčil však možnu viarantu s Bobrovským.
      Napriek tomu, že Sergej Zinovjev dosiahol proti Dánsku hetrik, si Bykov nemyslí, že to bol jeho najlepší zápas. "Serega môže hrať ešte lepšie. Napríklad mohol streliť aj štvrtý gól. No aj tak je chlapík. Dúfam, že najlepšie zápasy na týchto MS ho ešte len čakajú."
      O kontakte s útočníkom Ovečkinom uviedol, že bol, ale že dôležitý je aj súhlas Washingtonu. Druhé miesto vraj držia pre Dacjuka a na to, ako dlho sú ochotní na neho čakať, s úsmevom dodal: "Do olympijských hier. Budeme sa pozerať na vývoj v sérii, na to v akej bude forme." O dopísaní Siomina na súpisku však už neuvažujú. "S Alexandrom som hovoril. Tretí zápas s Tampou vynechal, v štvrtom, ktorý som sledoval, jeho hra na mňa neurobila dojem. No to neznamená, že staviame kríž nad jeho účasťou v zbornej v budúcnosti. Na tom, že do Bratislavy teraz nepríde, nie je nič strašné. Nie vždy sa dá prísť počas každej sezóny. Ale Siomin bude vždy v ohnisku záujmu vedenia zbornej."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies