Bulhar Minev neprešiel dopingovou kontrolou

NETKY.SK • 26 September 2013, 12:52 • 2 min
Bulhar Minev neprešiel dopingovou kontrolou

ZÜRICH - Bulharský reprezentant Jordan Minev mal podľa tamojších médií po zápase kvalifikácie futbalových majstrovstiev sveta 2014 pozitívny dopingový nález a dočasne mu zastavili činnosť.

slovakia

left justify in out

Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) eviduje už štvrtý prípad porušenia antidopingových pravidiel v tomto kvalifikačnom cykle. Bulhar neprešiel kontrolou po víťaznom stretnutí s Maltou v Ta'Qali (2:1) z 10. septembra tohto roku. Suspendácia má 30-dňovú platnosť, čo znamená, že hráč nemôže nastúpiť na záverečné dve stretnutia kvalifikácie, v ktorej pôjde o miestenku v baráži. Bulhari sú druhí v tabuľke B-skupiny za už istými postupujúcimi Talianmi, 11. októbra sa predstavia proti Arménom v Jerevane a 15. októbra privítajú v Sofii Čechov. 

Tridsaťdvaročný Minev je obrancom majstrovského Ludogorca Razgrad a v 2. predkole Ligy majstrov 2013/2014 nastúpil v oboch zápasoch proti slovenskému šampiónovi ŠK Slovan Bratislava. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies