Bubeníka AC/DC obvinili z pokusu zariadiť vraždy!

NETKY.SK • 6 November 2014, 09:28 • 2 min
Bubeníka AC/DC obvinili z pokusu zariadiť vraždy!

WELLINGTON - Polícia na Novom Zélande dnes obvinila bubeníka svetoznámej austrálskej hudobnej skupiny AC/DC Phila Rudda z pokusu o dohodnutie vrážd, z vyhrážky zabitím a z vlastnenia narkotík.

slovakia

left justify in out

Austrálčan (60) sa nepriznal k žiadnemu z obvinení, keď sa nakrátko objavil na súde v meste Tauranga, približne 200 kilometrov juhovýchodne od Aucklandu. Obvinený sa má znovu pred súd postaviť koncom tohto mesiaca. V prípade odsúdenia za najzávažnejší trestný čin - za pokus o dohodnutie vrážd - hrozí Ruddovi desať rokov väzenia.
      

Polícia zatkla Rudda, ktorého vlastné meno je Phil Witschke, počas razie v jeho dome dnes skoro ráno. Razia nasledovala po informácii od "člena verejnosti", dodala polícia. Podrobnosti o obvineniach úrady neposkytli, napísala tlačová agentúra Reuters.
      

Podľa spravodajského portálu The Sunlive sa Rudd údajne pokúšal zariadiť vraždu dvoch ľudí a jednému z nich sa koncom septembra vyhrážal zabitím. Austrálsky rodák Rudd sa presťahoval po prímorského mesta Tauranga po tom, čo ho z kapely v roku 1983 vyhodili. K AC/DC sa znovu pridal v roku 1994, ale zostal žiť na Novom Zélande, kde vlastní reštauráciu. V roku 2010 ho odsúdili za prechovávanie marihuany a dostal tiež pokutu. 

 

Austrálska hardrocková skupina AC/DC má 2. decembra vydať svoj prvý album za posledných päť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies