Britská polícia prepustila všetkých podozrivých z útoku v Londýne

NETKY.SK • 6 Jún 2017, 08:58 • 2 min
Britská polícia prepustila všetkých podozrivých z útoku v Londýne

LONDÝN - Londýnska Metropolitná polícia dnes večer oznámila, že všetkých 12 osôb - sedem žien a päť mužov -, ktoré boliv nedeľu ráno zadržané počas razie v štvrti Barking vo východnom Londýne, boli prepustené bez vznesenia obvinení.

slovakia

left justify in out

Uviedla to televízia Sky News. Polícia ďalej informovala, že špecialisti spolu s príbuznými identifikujú obete sobotňajšieho útoku. Takisto pomáhajú rodine, ktorej jeden člen je nezvestný.

 

Trojica útočníkov najskôr v sobotu večer vrazila dodávkou do chodcov na moste London Bridge a potom zaútočila nožmi na ľudí v neďalekej nákupnej zóne Borough Market. O život prišlo sedem ľudí a takmer 50 utrpelo zranenia. Policajti všetkých troch teroristov zastrelili.

 

Hospitalizovaných je stále 36 ľudí, stav 18 z nich je kritický. Zodpovednosť za tento čin prevzala džihádistická organizácia Islamský štát (IS).

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies