Brian May z kapely Queen poďakoval fanúšikom za podporu počas choroby

NETKY.SK • 6 December 2016, 15:34 • 2 min
Brian May z kapely Queen poďakoval fanúšikom za podporu počas choroby

LONDÝN - Anglický hudobník Brian May poďakoval priaznivcom za prejavenú podporu počas choroby. Gitarista kapely Queen v októbri informoval, že pre bližšie nešpecifikované zdravotné problémy odložil všetky naplánované koncerty.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatdeväťročný interpret mal v decembri absolvovať celkovo jedenásť vystúpení po boku speváčky Kerry Ellis v rámci ich Candlelit Christmas Tour po Veľkej Británii. "Chcem sa poďakovať mojim priateľom na Twitteri za všetky milé želania. Zvládam to relatívne pomaly, ale som silnejší," napísal 69-ročný hudobník na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. May o ťažkostiach informoval v októbri na svojej oficiálnej webovej stránke. Ako uviedol, už dlhšie bojuje s vážnejším ochorením, pre ktoré sa necíti dobre.

 

Brian Harold May sa preslávil v spomínanej legendárnej skupine Queen. Je autorom mnohých jej hitov, ako napríklad Tie Your Mother Down, We Will Rock You, Who Wants to Live Forever alebo Save Me. S kapelou vydal 15 štúdiových albumov, pričom v roku 2008 uviedli na trh pod hlavičkou Queen + Paul Rodgers počin s názvom The Cosmos Rocks. V roku 2005 dostal Rad britského impéria za prínos hudobnému priemyslu. V roku 2007 získal titul PhD z astrofyziky, ktorú študoval už pred začiatkom úspešnej hudobnej kariéry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies