Breznaník sa zapojil do prípravy Dukly Praha

NETKY.SK • 27 Január 2016, 15:16 • 2 min
Breznaník sa zapojil do prípravy Dukly Praha

PRAHA - Ďalšou zastávkou slovenského futbalistu Michala Breznaníka bude s najväčšou pravdepodobnosťou český klub Dukla Praha. Oficiálna stránka mužstva z Julisky informovala o tom, že 30-ročný rodák z Revúcej sa už stihol zapojiť do prípravy A-mužstva a s tímom odletí na sústredenie do Turecka.

slovakia

left justify in out

"Michal Breznaník s nami trénuje a vo štvrtok bude súčasťou výpravy, ktorá odletí na sústredenie do Turecka. O jeho pôsobení v našom klube sa však stále rokuje," vyhlásil pre web Dukly člen predstavenstva a výkonný riaditeľ klubu Michal Šrámek.

 

Ako je známe, ľavý záložník doteraz pôsobil v inom pražskom klube - Sparte. Predstavitelia mužstva z Letnej pred pár dňami informovali hráča o tom, že si môže hľadať nový angažmán. Breznaník v apríli 2014 podpísal na Letnej zmluvu na tri roky, v sezóne 2014/2015 pol roka hosťoval v Liberci, s ktorým predtým v roku 2012 získal majstrovský titul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies