Brazília v súvislosti s MS 2014 posilní leteckú prepravu

NETKY.SK • 1 November 2013, 08:25 • 2 min
Brazília v súvislosti s MS 2014 posilní leteckú prepravu

BRAZÍLIA - Brazília v súvislosti s budúcoročným záverečným turnajom futbalových MS ponúkne viac letov na terajších linkách aj zriadenie nových vzdušných trás.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok to predznamenal minister dopravy Wellington Moreira Franco. Dodal, že na podrobnostiach tohto projektu ešte pracujú, ale ako príklad uviedol zamýšľané spojenie medzi Cuiabá v centrálnej oblasti krajiny a Salvadorom na severovýchode. Ide o dve z dvanástich hostiteľských miest svetového šampionátu.

Predstavitelia vlády sa stretli v Brasílii so zástupcami leteckých prepravcov v rámci úsilia udržať ceny na prijateľnej úrovni. Niektoré turistické balíčky, ktoré zahŕňajú letenky aj ubytovanie, stoja v prepočte takmer 10 000 USD. Brazília očakáva na MS približne 600 000 návštevníkov zo zahraničia a organizátori predpokladajú cca tri milióny presunov po krajine. Podujatie sa uskutoční 12. júna - 13. júla 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies