Bratislavčana okradol o 650 eur, útočníkovi hrozí osemročný trest za mrežami

NETKY.SK • 17 Máj 2014, 14:17 • 2 min
Bratislavčana okradol o 650 eur, útočníkovi hrozí osemročný trest za mrežami

BRATISLAVA - Na bratislavských Dlhých dieloch v piatok (16.5.) okradol 28-ročný Tibor z okresu Malacky o tri roky mladšieho Bratislavčana.

slovakia

left justify in out

Fyzicky ho napadol a vzal mu 650 eur. Útočník skončil v rukách polície a za lúpež mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov, informovala dnes TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.
      

Obvinený Tibor mal Bratislavčana najprv napadnúť pri obchodnom dome na Ulici Ľudovíta Fullu. "Poškodenému sa zakrátko podarilo utiecť a nastúpiť do autobusu mestskej hromadnej dopravy, kde však k nemu obvinený onedlho pristúpil a opätovne od poškodeného žiadal vydanie peňazí," priblížila Považanová. 
      

Na zastávke Tománkova potom obvinený násilím vytiahol poškodeného z autobusu a ukradol mu 650 eur. "V dôsledku útoku utrpel poškodený ľahké zranenia v oblasti tváre, dolných a horných končatín," podotkla hovorkyňa.
      

Policajný vyšetrovateľ obvinil Tibora zo zločinu lúpeže. "Muža umiestnil do cely policajného zaistenia a prokurátorovi predložil podnet k podaniu návrhu na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby," dodala hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies