Bratislava privíta úvodné podujatie znovuzrodeného XFN

NETKY.SK • 6 December 2019, 12:03 • 2 min
Bratislava privíta úvodné podujatie znovuzrodeného XFN

BRATISLAVA - Česko-slovenská organizácia bojových umení XFN mení vlastníka. Stopercentný podiel kúpila medzinárodná odevná spoločnosť Double Red a stala sa tak jej jediným majiteľom. Okrem iného vysporiada aj všetky finančné záväzky voči zápasníkom

slovakia

left justify in out

S blížiacim sa úvodným galavečerom "znovuzrodenej" organizácie, plánovaným na 14. decembra, oznámila spoločnosť vedená podnikateľom Marcelom Koleničkom jednu z najväčších investičných akvizícii v rámci bojových športov na území Česka aj Slovenska.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥊 Double Red Fight Night : Startovka 🥊 #mma#doubleredfightnight#xfn#doublered#bratislava

Príspevok, ktorý zdieľa World of MMA (@worldofmma.cz),

 

Práve podujatie v bratislavskej Eurovia aréne (starý názov Pasienky) v hlavnej úlohe s "kráľom Bratislavy" Samuelom "Pirátom" Krištofičom a kontroverzným promotérom XFN Petrom "Voldemortom" Karešom by malo byť, podľa pravidiel barmského boxu, tým pravým odrazovým mostíkom na ceste k ďalším úspechom. Na karte sa okrem mimoriadne zaujímavého hlavného zápasu uskutočnia aj ďalšie atraktívne súboje. Zápasníci si zmerajú sily v dueloch vypísaných podľa pravidiel zmiešaných bojových umení (MMA) alebo K-1 v malých rukaviciach. 

 

 

Spoločnosť deklaruje vyplatenie všetkých starých záväzkov

"Našim cieľom je z XFN vybudovať úspešnú európsku organizáciu bojových športov. Double Red vždy investoval do mladých športových talentov a investícia do XFN je ďalším logickým krokom v našom otvorenom prístupe k bojovým športom," uviedol v oficiálnom vyhlásení Kolenička, ktorý zároveň potvrdil postupné vysporiadanie všetkých finančných záväzkov XFN voči zápasníkom z minulosti.

 

img

 

Organizácia hneď informovala aj o ďalšom podujatí, ktoré privíta Praha. V metropole Českej republiky sa galavečer uskutoční 6. marca nasledujúceho roka. Známy je aj prvý účastník hlavného súboja. Nie je ním nik iný, ako všetkým známy, úspešný zápasník a tréner MMA Petr "Monster" Kníže. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies