Bratislava chce do zelene investovať budúci rok vyše štyri milióny eur

NETKY.SK • 4 December 2016, 19:42 • 2 min
Bratislava chce do zelene investovať budúci rok vyše štyri milióny eur

BRATISLAVA - Bratislava chce do zelene v meste investovať v budúcom roku vyše štyri milióny eur. Tie chce využiť na starostlivosť o existujúcu zeleň i výsadbu novej zelene. Informuje tom primátor hlavného mesta Ivo Nesrovnal prostredníctvom sociálnej siete.

slovakia

left justify in out

Výdavky na zeleň v roku 2017 sú navrhnuté v celkovej výške 4.100.000 eur. Podľa primátora je to oproti tomuto roku navýšenie o 1.660.000 eur. To, či takáto suma nakoniec na zeleň v meste pôjde, rozhodnú na budúci týždeň mestskí poslanci, ktorí budú rokovať o návrhu rozpočtu hlavného mesta na roky 2017 až 2019.

 

"Ak poslanci rozpočet schvália, dostane okrem toho Bratislava päť nových parkov," uviedol Nesrovnal. V piatok (2.12.) na tlačovej konferencii priblížil, že nové parky by mali pribudnúť na Komenského námestí a uliciach Svoradova, Molecova, Pri kríži či Pod záhradami.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies