Brankár Palop po sezóne zavesí rukavice na klinec

NETKY.SK • 21 Apríl 2014, 16:56 • 2 min
Brankár Palop po sezóne zavesí rukavice na klinec

LEVERKUSEN - Španielsky futbalový brankár Andrés Palop po prebiehajúcom súťažnom ročníku ukončí svoju kariéru.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný gólman pôsobí v aktuálnej sezóne v nemeckom Bayeri Leverkusen, na svoje konto si v drese "farmaceutov" nepripísal ani jeden duel v tamojšej I. bundeslige či Lige majstrov. "Chcel by som dnes oznámiť, že po 19 rokoch v profesionálnom futbale nastal ten správny čas, aby som po sezóne zavesil rukavice na klinec," uviedol Palop prostredníctvom svojej oficiálnej internetovej stránky a dodal: "Ďakujem všetkým svojim spoluhráčom, trénerom i klubom, v ktorých som pôsobil, za ich dôveru. Bola to výnimočná skúsenosť. Vďaka patrí tiež fanúšikom, ktorí ma podporovali."

 

Andrés Palop pôsobil počas svojej kariéry aj v španielskych kluboch FC Villarreal, FC Valencia a FC Sevilla. Bol členom víťazného národného tímu "červenej fúrie", ktorý triumfoval na majstrovstvách Európy 2008. Trikrát dvihol nad hlavu trofej pre víťaza Pohára UEFA, dva razy sa tešil z prvenstva v španielskej Primera División. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies