Brankár Pöpperle sa po roku v Soči vrátil do Sparty Praha

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 15:39 • 2 min
Brankár Pöpperle sa po roku v Soči vrátil do Sparty Praha

PRAHA - Český hokejový brankár Tomáš Pöpperle, ktorý v uplynulej sezóne chytal za tím nováčika KHL HK Soči, sa po roku vrátil do Sparty Praha. S "rudými" podpísal v piatok trojročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný brankár odchytal za Soči 45 duelov, v ktorých inkasoval 108 gólov a dosiahol 91,2-percentnú úspešnosť zákrokov. Dres Sparty, v ktorej hokejovo vyrástol, doteraz obliekal v šiestich ročníkoch. Podľa novej zmluvy by mal aj v nasledujúcich troch. "Sparta je pre mňa v Čechách klub číslo jeden a o žiadnom inom som pri možnosti návratu z KHL ani neuvažoval," cituje oficiálny web českého extraligistu Pöpperleho slová.
     

Dres Sparty si v uplynulej sezóne obliekalo aj kvarteto Slovákov - obrancovia Marek Ďaloga s Jurajom Mikušom a útočníci Lukáš Cingel s Martinom Réwayom. V tej budúcej však bude tím bez ofenzívne ladeného zadáka Ďalogu, ktorý sa dohodol na spolupráci s finalistom uplynulých bojov o Gagarinov pohár v KHL AK Bars Kazaň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies