Brankár FC Prešov Talian verí, že skórujú už najbližšie proti FC ViOn

NETKY.SK • 16 August 2016, 13:05 • 2 min
Brankár FC Prešov Talian verí, že skórujú už najbližšie proti FC ViOn

PREŠOV - Po troch sezónach účinkovania v druholigovej spoločnosti sa futbalisti 1. FC Tatran Prešov triumfom v uplynulej sezóne 2015/2016 opäť ocitli medzi slovenskou elitou.

slovakia

left justify in out

V doterajších piatich odohraných kolách Fortuna ligy však zverenci trénera a bývalého 54-násobného slovenského reprezentanta Stanislava Vargu veľa vody nenamútili. Šarišania v tabuľke figurujú s jediným bodom (za domácu remízu 0:0 proti Michalovciam v 2. kole, pozn.) na poslednom 12. mieste a majú alarmujúce skóre 0:11. Skutočnosť, že už 450 minút hráči Tatrana nestrelili gól, je slabým vysvedčením pre ofenzívu mužstva. Naposledy zaznamenali Prešovčania nulovú produktivitu počas víkendu v Trnave proti domácemu Spartaku (0:2).

 

"Stále čakáme na prvý bodový zisk vonku, stále čakáme na prvý gól v tejto sezóne. Nie je to dobré, ale bojujeme. Verím, že už najbližšie v domácom prostredí v sobotu proti Zlatým Moravciam prelomíme smolu," citoval web fortunaliga.sk slová brankára 1. FC Tatran Jozefa Taliana.


V Prešove pred sezónou deklarovali a pýšili sa, že majú mužstvo zložené z vlastných odchovancov a túto filozofiu si chceli zachovať. Po nevydarenom vstupe do Fortuna ligy 2016/2017 fanúšikovia čoraz hlasnejšie volajú po posilnení súčasného kádra. Brankár Tatrana však verí svojim spoluhráčom v poli, že prelomia gólové suchoty.

 

"Chalani robia, čo môžu. Fortuna liga má svoju kvalitu a niekedy je to v zápase celé o jednej šanci. Ťažko sa nám hrá, ak ju nepremeníme. Stále však viem, že v mužstve máme kvalitu. Raz sa to zlomí a budeme sa už iba zlepšovať. Musíme si veriť, náš čas príde," dodal optimisticky 30-ročný Jozef Talian.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies