Brandon Flowers sa nebojí o budúcnosť The Killers

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 14:15 • 2 min
Brandon Flowers sa nebojí o budúcnosť The Killers

USA - Frontman americkej rockovej kapely The Killers Brandon Flowers je presvedčený, že formácia nahrá ďalší album. Dôvodom má byť skutočnosť, že ich zatiaľ posledná štúdiovka Battle Born (2012) nebola podľa jeho slov príliš dobrá, pričom si to všetci členovia uvedomujú.

slovakia

left justify in out

"Keď budeme všetci na jednej vlne, tak to vyjde. Musím ostatných členov presvedčiť, aby mali radi rovnaké veci ako ja," povedal s humorom 33-ročný Flowers v rozhovore pre magazín NME. Menej optimistický je však bubeník Ronnie Vannucci Jr. "Nebojím sa konca The Killers - ak sa tak stane, tak sa tak stane. Svoju kreativitu využívame v sólových projektoch. Som rád, že aj Brandon to tak robí. Dúfam, že aj Dave Keuning a Mark Stoermer s tým začnú," vyhlásil Vannuci. 

 

The Killers vznikli v roku 2001 a o rok neskôr svojpomocne vydali eponymnú demonahrávku. V roku 2004 im vyšiel debutový album Hot Fuss, po ktorom nasledovali štúdiovky Sam's Town (2006), Day & Age (2008) a spomínaná Battle Born (2012). Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Sawdust (2007), koncertnú nahrávku Live From The Royal Albert Hall (2009), EP nahrávku (Red) Christmas (2011) a výberovku Direct Hits (2013), ktorá obsahuje aj dve nové skladby Shot At The Night a Just Another Girl. Medzi ich najznámejšie piesne patria Mr. Brightside, Somebody Told Me, When You Were Young, Read My Mind či Human. Brandon Flowers vydal v septembri 2010 prvý sólový album Flamingo, na ktorý nadviaže tento mesiac nahrávkou The Desired Effect. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies