Brad Pitt si zahrá v F1 filme. Tu sú všetky informácie, ktoré zatiaľ vieme o filme!

NETKY.SK • 11 Júl 2023, 14:00 • 2 min
Brad Pitt si zahrá v F1 filme. Tu sú všetky informácie, ktoré zatiaľ vieme o filme!

SILVERSTONE - Režisér Joseph Kosinski natočí film z prostredia F1, v ktorom si zahrá aj hviezdny Brad Pitt. Nedávno sme mohli vidieť filmový štáb na legendárnom okruhu Silverstone.

slovakia

left justify in out

Ak ste fanúšikom F1 sveta, tak by ste si mali určite zapamätať meno Sonny Hayes, pretože sa v budúcnosti ešte bude vo veľkej miere skloňovať v médiách. Pýtate sa sami seba, že kto je Sonny Hayes?

 

Hayes je vymyslený vodič F1, ktorého bude nikto iný ako Brad Pitt v nadchádzajúcom F1 filme Josepha Kosinského, ktorý je zatiaľ v súčasnosti bez názvu – a takisto zatiaľ nie sú známe ani ďalšie podrobnosti o tomto filme. Hayes však minulý víkend mal tú poctu zažiť skutočnú britskú Grand Prix, keď natáčal scény spolu so svojím kolegom Joshuom Pearcom (ktorého bude hrať Damson Idris).

 

Podľa portálu ESPN sa Kosinského produkcia rozložila na samotnej pretekárskej dráhe, motala sa okolo áut F2, založila obchod vo svojej vlastnej fiktívnej garáži a vytiahla obe hlavné postavy pre národnú hymnu. "Mám teraz trochu závrat, musím povedať," povedal Brad Pitt pre Sky Sports. "Je skvelé tu byť. Veľmi veľa sa tu nasmejem."

Nie je zatiaľ stanovený ani dátum vydania filmu, ktorý, mimochodom, má na palube legendu F1, Lewisa Hamiltona ako producenta, ale Pitt odhalil zopár detailov o jeho deji. "Takže [Sonny Hayes] má hroznú nehodu, akosi sa zrúti a zmizne, a potom preteká v iných disciplínach... Jeho priateľ, ktorého hrá Javier Bardem, je majiteľom tímu. Sú medzi poslednými. Nikdy nedosiahli bod. Majú však vo svojom tíme mladý fenomén menom Joshua Pearce (Damson Idris)."

 

Pitt tiež naznačil, že uvidíme niektoré z Kosinského charakteristických kamerových trikov, na štýle jeho posledného filmu, Top Gun: Maverick. "Poviem vám, čo je na tom úžasné," pokračoval Pitt. "Uvidíte kamery namontované na celom aute. Nikdy ste nevideli takúto rýchlosť, nikdy ste nevideli takúto G-silu. Je to naozaj úžasné."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Esquire, Pitchfork, IMDB / Marek Nemček Foto: Getty Images / PA / Tim Goode
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies