Boží zázrak? Pápež pobozkal malé dievčatko, jeho nádor na mozgu sa výrazne zmenšil

NETKY.SK • 24 November 2015, 18:00 • 2 min
Boží zázrak? Pápež pobozkal malé dievčatko, jeho nádor na mozgu sa výrazne zmenšil

VATIKÁN – Pápež František spustil vášnivú debatu, existujú totiž domnienky, že sa urobil zázrak. Pred rokom počas pápežského sprievodu pobozkal na hlavu iba ročnú Giannu, ktorej lekári našli nádor na mozgu. Odvtedy sa jej stav zlepšil a nádor sa výrazne zmenšil.

slovakia

left justify in out

Matka Kristen Maciantoniová tvrdí, že dievčatko robí veľké pokroky a každým dňom zvláda nové veci, čo považuje za zázrak. „Číti sa lepšie a je čoraz silnejšia. Posiela nám pusinky a začala ukazovať na veci,“ tvrdí dojatá Kristen. Magnetická rezonancia potvrdila očakávania nadšených rodičov. Giannin snímok mozgu z novembra ukázal veľké zlepšenie. Televízna stanica CBS situáciu vysvetlila tým, že jej mozgový kmeň bol "napadnutý" krvnými bunkami batoľaťa.

 

Rodina sa s pápežom Františkom I. cíti úzko spätá, svojmu synovi dali meno Dominic, a to po osobnom strážcovi, ktorý pred rokom podal dievčatko pápežovi. „Myslím, že to bol boží zásah. Veríme, že pápež je boží posol,“ vysvetlil nadšený otec Joey médiám. Vatikán bude sledovať, ako sa stav malej Gianny bude vyvíjať ďalej.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies