Boston vyrovnal stav série, Chára treťou hviezdou zápasu

NETKY.SK • 9 Jún 2011, 09:48 • 2 min
Boston vyrovnal stav série, Chára treťou hviezdou zápasu

Boston vyrovnal stav série, Chára treťou hviezdou zápasu

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Bostonu Bruins zvíťazili v noci na štvrtok vo štvrtom zápase finále play off zámorskej NHL nad Vancouverom Canucks 4:0 a vyrovnali stav série na 2:2. Na triumfe domácich "medveďov" sa podieľal jednou asistenciou aj slovenský kapitán tímu Zdeno Chára, ktorý strávil na ľade takmer 25 minút, pripísal si dva plusové body a po zápase ho vyhlásili za tretiu hviezdu zápasu.
      Canucks síce prestrieľali domáce mužstvo 38:29, to však ťažilo z bezchybného výkonu brankára Tima Thomasa, ktorý sa stal prvým bostonským gólmanom od roku 1978 s finálovým shutoutom. Thomasov náprotivok Roberto Luongo naopak v bráne nevydržal celý zápas, keď ho po štvrtom inkasovanom góle vystriedal Cory Schneider. Luongovi strelil dva góly Rich Peverley, ktorý v prvom útoku Bostonu nahradil zraneného Nathana Hortona. Ďalšie dva góly pridali Michael Ryder a Brad Marchand.
      Zápas číslo 5 je na programe v noci na sobotu vo Vancouveri.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies