Boris Kollár je pohoršený z prezidenta Kisku: Toto mu napísal na facebooku

NETKY.SK • 8 August 2015, 11:38 • 2 min
Boris Kollár je pohoršený z prezidenta Kisku: Toto mu napísal na facebooku

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa konalo referendum v Gabčíkove. Obyvatelia v ňom vyjadrili jednoznačný nesúhlas, aby utečenci boli umiestnení v ich obci.

slovakia

left justify in out

Prezident Kiska zverejnil na svojom facebookovom profile video, kde uvádza svoj názor na celú situáciu.

 

Na svojom profile uviedol: “Nedávno sa v obci Gabčíkovo konalo miestne referendum o dočasnom umiestnení utečencov v zariadení na území obce. Myslím, že výsledok referenda, ktorý by bol podobný kdekoľvek na Slovensku, je dôsledkom viacerých chýb, ktoré sa stali. Aj v našej domácej debate na Slovensku. Myslím, že je najvyšší čas, aby sme sa všetci ľudia zodpovední za riadenie štátu - aj tí, ktorí sa o riadenie štátu budú uchádzať onedlho vo voľbách - jasne postavili a povedali slovenskej verejnosti: Budeme štátom, ktorý postaví na svojej hranici múr, a budeme teoretizovať o tom, čo by mali urobiť iní? A dá sa to vôbec? Kde na to nájdeme partnerov?”

 

REFERENDUM V GABČÍKOVENedávno sa v obci Gabčíkovo konalo miestne referendum o dočasnom umiestnení utečencov v zariadení...

Posted by Andrej Kiska on 6. august 2015

 

To pohoršilo známeho podnikateľa Borisa Kollára až na toľko, že mu napísal pár štipľavých odkazov. Servítku si pred ústa určite nekládol a dal mu najavo čo si o ňom myslí. 

 

Uviedol: “Popradčan ma veľmi sklamal a teraz sa rozhodol nerešpektovať najposvätnejšie právo občanov v demokracii. Namiesto toho, aby občanov podporil im nakladá a robí z nich neinformovaných hlupákov a poúča ich. Na to tu pán Kiska nie ste! Pre mňa ste jedným veľkým sklamaním, pôžičkárne vám išli lepšie od ruky ako robiť prezidenta.”

 

Dnes som si pozrel video , prejav Prezidenta Kisku ku referendu a poviem vam tento coovek uz viac pre mna nieje...

Posted by Boris Kollar on 6. august 2015

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies