Bora na Vueltu bez Sagana! Jediným Slovákom v nominácii je Kolář

NETKY.SK • 10 August 2017, 11:44 • 2 min
Bora na Vueltu bez Sagana! Jediným Slovákom v nominácii je Kolář

Berlín - Michael Kolář bude jediným slovenským cyklistom z tímu Bora-Hansgrohe, ktorý sa predstaví na prestížnych etapových pretekoch Vuelta. Ďalší Slováci Peter Sagan, Juraj Sagan, ani Erik Baška v nominácii podľa predpokladov nefigurujú. Dvadsaťštyriročný Kolář absolvuje premiéru na podujatí Grand Tour.

slovakia

left justify in out

Lídrom nemeckého tímu bude Poliak Rafal Majka, z vrchárov sú v nominácii Emanuel Buchmann, Patrick Konrad a Pawel Poljanski, šprintérom bude Michael Schwarzmann.

 

"Myslím si, že máme vyvážený tím, ktorý bude podporovať Rafala, ale viacerí pretekári sa pokúsia o etapové víťazstvá. Naším cieľom bude, aby Rafal skončil v prvej päťke. Chceme vyhrať aj nejaké etapy, šancu budú mať Buchmann a Konrad," povedal manažér tímu Ralph Denk pre oficiálnu stránku bora-hansgrohe.com.

 

V deväťčlennej nominácii na Vueltu (19. augusta - 10. septembra) sú okrem Kolářa aj Poliaci Rafal Majka a Pawel Poljanski, Talian Cesare Benedetti, Nemci Emanuel Buchmann, Christoph Pfingsten, Michael Schwarzmann s Andreasom Schillingerom a Rakúšan Patrick Konrad.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies