Bon Jovi vydávajú nový album Burning Bridges

NETKY.SK • 21 August 2015, 09:44 • 2 min
Bon Jovi vydávajú nový album Burning Bridges

NEW YORK - Americká kapela Bon Jovi vydáva práve dnes nový album, ktorý bude akýmsi darčekom pre všetkých fanúšikov a tiež poďakovaním za ich viac ako 30-ročnú vernosť a priazeň.

slovakia

left justify in out

Novinka, ktorá bude už 13. štúdiovým počinom kapely, dostala názov Burning Bridges a bude obsahovať desať piesní. Ide o prvú štúdiovku od albumu What About Now z roku 2013, ktorý celosvetovo zaznamenal vysoký predaj, dočkal sa niekoľkých zlatých platní a priniesol hit Because We Can. Ide však tiež o prvý album nahraný bez gitaristu Richieho Samboru, ktorý kapelu pred dvomi rokmi opustil.

 

Album Burning Bridges nie je klasickou štúdiovkou v pravom slova zmysle. Ako kapela uvádza, ide predovšetkým o album určený predovšetkým pre fanúšikov - je to akýsi darček za ich vernosť, ktorá trvá už vyše tri dekády, a súčasne ním Bon Jovi ohlasuje svetové turné, ktoré odštartuje už 11. septembra v indonézskej Jakarte.

 

Album v rádiách prezentujú single Saturday Night Gave Me Sunday Morning a We Don’t Run, ktoré boli do rádií uvedené len pred pár dňami. Bon Jovi sa v nich predstavujú v plnej sile a potvrdzujú, že aj po 30 rokoch majú v pop-rockovej hudbe stále ešte čo povedať.

 

Bon Jovi sú naspäť v skvelej forme. Novinka Burning Bridges pod hlavičkou Universal Music prichádza dnes na pulty obchodov s hudobnými nosičmi. TASR informovala PR manažérka Dominika Dirgasová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies