Bodyguard Chrisa Browna dostal za napadnutie fanúšika podmienku

NETKY.SK • 17 December 2014, 14:30 • 2 min
Bodyguard Chrisa Browna dostal za napadnutie fanúšika podmienku

USA - Bodyguard amerického speváka Chrisa Browna Christopher Hollosy dostal za napadnutie hudobníkovho fanúšika ročnú podmienku. Ak 36-ročný muž podmienku poruší, pôjde na 90 dní za mreže.

slovakia

left justify in out

Sudkyňa Patricia Wynn počas pojednávania, ktoré sa konalo vo Washingtone D.C., nariadila Hollosymu aj 24 hodín verejnoprospešných prác, pričom musí tiež zaplatiť 50 dolárov (v prepočte približne 40 eur) do fondu pre obete zločincov.

 

Bodyguardov právny zástupca Bernard Grimm požadoval nižší trest, pričom pripomenul, že jeho klient nemal predtým problémy so zákonom a venuje sa aj dobrovoľníckej činnosti v kalifornskom centre pre bezdomovcov. Uviedol tiež, že Hollosy si počas septembrovej autonehody poranil chrbát a preto nemôže vykonávať namáhavú prácu. 

 

K napadnutiu istého Isaaca Adamsa Parkera došlo vlani v októbri vo Washingtone, keď sa muž chcel odfotiť s Brownom, zatiaľ čo sa muzikant fotil s fanúšičkami. Parker uviedol, že spevák a jeho bodyguard mu zlomili nos. Hollosy však vyhlásil, že sa snažil hudobníka chrániť. Dvadsaťpäťročný Brown, ktorý má viacero problémov so zákonmi, sa v tomto prípade priznal k činu a uzavrel dohodu, pričom fanúšikovi vyplatil 100-tisíc dolárov. Parker pritom pôvodne žiadal 1,5 milióna dolárov. 

 

img

 

Chris Brown má na konte šesť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012) a X (2014). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. prestížnu cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Okrem hudby a spomínaného napadnutia Parkera sa zviditeľnil aj fyzickým napadnutím speváčky a vtedajšej priateľky Rihanny či konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies