Boateng objasnil vyhadzov z mužstva Ghany

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 18:27 • 2 min
Boateng objasnil vyhadzov z mužstva Ghany

BRASÍLIA - Ghanský futbalista Kevin-Prince Boateng nerozumie dôvodu, prečo ho tréner národného mužstva James Kwesi Appiah vyhodil z tréningu.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi sklamaný. Je to ťažké pochopiť. Tréner mi povedal ´spakuj sa! ´" povedal Boateng. Podľa bývalého hráča AC Miláno celá situácia vznikla nedorozumením. "Počas stredajšieho tréningu sme sa bavili so Sulleym Muntarim. Prišiel k nám tréner a opýtal sa, prečo sa smejeme. Potom ma poslal do šatne. Určite som ho neurazil. Idem domov, no spoluhráčom želám veľa šťastia v stretnutí proti Portugalsku," dodal skúsený hráč nemeckého Schalke 04.

 

Iného člena ghanského mužstva Muntariho poslali domov z majstrovstiev sveta pre udretie do tváre člena výkonného výboru ghanskej asociácie a majiteľa klubu FC Medeama Mosesa Armaha počas schôdzky hráčov s funkcionármi. "Sulley dostal záchvat zúrivosti po komentári Armaha k problematike odmien. Prekvapujúco sa naňho vrhol a udrel ho do tváre," povedal zdroj pre web rozhlasovej stanice Peace FM.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies